ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ KAI ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

newyearshaircuts

Πιστεύω ότι ήδη έχεις πραγματοποιήσει ένα εορταστικό κούρεμα για να έχουν τα μαλλιά σου φοβερό στυλ; Αν όχι, δεν στενοχωριέμαι. Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μου για ανδρικά χτενίσματα για το ρεβεγιόν. Σε αντίθεση με ό, τι συνήθως πιστεύεται, το καλό χτένισμα δεν είναι μόνο τομέας των γυναικών. Οι άνδρες πολλές φορές αγνοούν ή ξεχνούν αυτή την πτυχή της προσωπικότητάς τους. Ένας από τους λόγους είναι η περιχαρακωμένη πεποίθηση ότι ο άνδρας πρέπει να είναι απρόσεκτος, απεριποίητος και να προβάλει τη φυσική του ομορφιά. Ξεχώρισε και αποφάσισε να μη είσαι ένας από αυτούς. Διάβασε προσεκτικά και αποφάσισε να είσαι εσύ το Αστέρι στο φετινό πάρτι.

Οι σύγχρονοι άνδρες είναι καλά καλλωπισμένοι και οι γυναίκες τους λατρεύουν γι αυτό. Έτσι, όλοι εσείς εκεί έξω, ετοιμαστείτε!!

Υπάρχουν πολλά χτενίσματα για να διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στην εμφάνισή σου. Τα τέσσερα πιο trendy για αυτήν την εποχή είναι αυτά που προτείνω .

Προσεγμένες κοντές μπούκλες.

Αν είσαι από τους τυχερούς με φυσικά κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, τότε αυτό είναι ένα από τα πιο φυσικά χτενίσματα και θα καμαρώνεις στο ρεβεγιόν Αν δεν έχεις μπούκλες, μην ανησυχείς, μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά με τεχνητό τρόπο. Κοντά στο πλάι και αρκετό μαλλί στην κορυφή του κεφαλιού για να παίξεις με αρκετό απαλό τζέλ των Athletic Barbers. Και είσαι έτοιμος

Κοντά στο περιποιημένα κλασικά όπως του George Clooney

Φίλοι μου τα ίσια μαλλιά μπορούν να είναι στυλάτα και να προβάλλουν μια δυνατή προσωπικότητα αρκεί να ακολουθείστε τις οδηγίες μου.

Αυτή τη δεκαετία έγιναν δημοφιλή κουρέματα όπως αυτό του από George Clooney. Χτένισμα που προσφέρει κομψή και ευγενική εμφάνιση. Κοντοκουρεμένο στο πλάι με διακριτική χωρίστρα που υιοθετήθηκε από νεαρούς και μεγαλύτερους άνδρες. Μπορείς να το διατηρήσεις εύκολα από τη στιγμή που το στυλιζάρεις και είναι εξαιρετική επιλογή για ένα φιλικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό ρεβεγιόν.

Αυτό το χτένισμα σου δίνει μια πιο ανεπίσημη, φυσική καθημερινή εμφάνιση. Πιστεύω ότι αρκετές γυναίκες προσελκύονται από τους νεαρούς άνδρες με πιο μακρύ μαλλί αρκεί να είναι πάντα περιποιημένο. Και αρκετοί νεαροί επιχειρηματίες προτιμούν λίγο πιο μακρύ μαλλί. Πρέπει όμως να το προσέχεις, να το κουρεύεις τακτικά και να το υποστηρίζεις ώστε να είναι υγιές.

Μαλλί το πολύ μέχρι το ύψος του ώμου, εξαιρετική επιλογή για μια χαλαρή, έξυπνη και κομψή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών.

Το αγριεμένο γεράκι, κούρεμα που πρότεινε ο Beckham σου δίνει μια μικρή νότα punk rock, αλλά σου επιτρέπει εάν δεν επιλέξεις την ακραία εκδοχή να κλέψεις τις ματιές και σε ένα επίσημο εορταστικό δείπνο. Μπορείς να παίξεις με τις αναλογίες του μήκους των μαλλιών και να ελαττώσεις ή φουσκώσεις τον όγκο τους. Οι πλαϊνές πλευρές πρέπει να είναι κοντοκουρεμένες και το σβέρκο πάντα καθαρό. Απλά φρόντισε να ζητήσεις τον Barber σου να προσέξει τη λωρίδα που διαχωρίζει τη χωρίστρα να είναι διακριτή και σωστά τοποθετημένη.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *