20 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOESIS

noesis

20 Διπλές προσκλήσεις για το NOESIS σε τυχερούς νεαρούς που κουρεύτηκαν το Δεκέμβριο στα Athletic Barbers

20 διπλές προσκλήσεις κέρδισαν οι τυχεροί νεαροί πελάτες των Athletic Barbers τα Χριστούγεννα. Οι τυχεροί νεαροί που κουρεύτηκαν το Δεκέμβριο έλαβαν μέρος στην κλήρωση και θα επισκεφθούν το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας (NOESIS) που είναι το σημαντικότερο τεχνολογικό μουσείο στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1978, ως Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Το NOESIS προσφέρει στο κοινό μια μόνιμη έκθεση με ιστορικά εκθέματα για την κατανόηση θεμάτων επιστήμης και τεχνολογίας. Το μεγαλύτερο μέρος τον εκθεμάτων προήλθε από δωρεές οργανισμών, όπως η ΔΕΗ, ΟΤΕ το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και των φίλων του μουσείου, ενώ λιγότερα εκθέματα έχουν αγοραστεί.

Στο χώρο του Μουσείου Τεχνολογίας, οι τυχεροί νεαροί των Athletic Barbers, θα μπορέσουν να επισκεφθούν το Κοσμοθέατρο, την αίθουσα που περιέχει μια κινηματογραφική οθόνη, η οποία είναι η μεγαλύτερη ολόκληρων των Βαλκανίων και παρουσιάζει ταινίες εκπαιδευτικού περιεχομένου και ντοκιμαντέρ. Το Πλανητάριο. Την αίθουσα που βρίσκεται ένας μεγάλος θόλος, από τον οποίο μπορούν να δούνε διάφορες ταινίες που σχετίζονται με το διάστημα καθώς και τον Προσωμοιωτή. Εκεί μπορούν να δουν δύο ή τριών διαστάσεων με ειδικά γυαλιά ταινίες διαφόρων περιεχομένων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.noesis.edu.gr/

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *