ΣΕΜΙΝΑΡΙA ATHLETIC BARBERS

Ta ATHLETIC BARBERS, το βραβευμένο πρωτοποριακό ανδρικό κομμωτήριο ξεκινάει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια. Τα ATHLETIC BARBERS θα προσφέρουν ένα σταθερό και δυναμικό πρόγραμμα σεμιναρίων που επικεντρώνεται στις τάσεις, τις πρακτικές και τις τεχνικές κοπής. Τα Σεμινάρια θα σας παρέχουν τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για να αποκτήσει ένας κομμωτής – κουρέας γνώσεις και εμπιστοσύνη.

Η εκπαίδευση βασίζεται στο σύστημα Athletic Barbers και στις γνώσεις των στελεχών του, τα αποτελέσματα της οποίας αντικατοπτρίζονται στα ανδρικά και παιδικά κουρέματα των πελατών τους και αποδεικνύουν το ταλέντο, τις γνώσεις τεχνικής και  εμπειρογνωμοσύνης τους. Συμπεριλαμβανομένων VIP’S από τον κόσμο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, της μουσικής, της τηλεόρασης και πλήθος  επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, σε ένα μοναδικό hands-on σεμινάριο τα Athletic Barbers θα παρουσιάσουν τρείς (3) εξαιρετικές τεχνικές λουσίματος, κλασσικό Barber και μοντέρνο κούρεμα, fade(σβήσιμο), fashion mini tribals & styling.

Οι δεξιότητες που διδάσκονται, περιλαμβάνουν ψαλίδι, μηχανή πάνω από τη χτένα, τεχνικές θεμελιώδους σημασίας για σίγουρη επιτυχία και τις βάσεις για στυλίστες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο και δροσερό ανδρικό κούρεμα με αρρενωπό στυλ και διαχρονική εμφάνιση.

Στα ATHLETIC BARBERS έχουμε δεσμευτεί για τη δημιουργία μοναδικών ανδρικών κουρεμάτων που εμπνέουν και προηγμένα σεμινάρια που καλλιεργούν δεξιότητες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στα ATHLETIC BARBERS γνωρίζουμε ότι για την Επιτυχία χρειάζεται Εκπαίδευση.   και αυτή μπορούμε να την προσφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η αυτοπεποίθηση και η συνεπής επιμόρφωση είναι τα απαραίτητα στοιχεία για  ένα επιτυχημένο σύγχρονο κομμωτή. Ταλέντο και ικανότητα αναδεικνύονται με εκπαίδευση και συστηματική ενημέρωση.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και εξασφαλίστε μία από τις 12 θέσεις. 

Προσέλευση 9:30π.μ. με 10:00π.μ.

Έναρξη Σεμιναρίου 10:00π.μ.

1ο Μέρος 

Τρία (3) μοναδικά λουσίματα (συμμετοχή και των εκπαιδευόμενων) Διάγνωση, ανάγκες, επιλογή, επεξήγηση, εφαρμογή προϊόντων και τεχνικής λουσίματος.

2ο Μέρος

Κλασσικό Barber Haircut κούρεμα

3ο Μέρος  

Modern haircuts, η ελληνική μοντέρνα έκδοση για το κούρεμα

4ο Μέρος

Mini tribal, μικρές ευχάριστες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο κούρεμα

Στη συμμετοχή περιλαμβάνονται 

  • Αποδεικτικό παρακολούθησης
  • Εκπτωτικά κουπόνια για προϊόντα καλλυντικών & εταιρειών κομμωτικής
  • Αναψυκτικό, καφές και σνακ

Κόστος συμμετοχής  120,00 €

Συμμετοχή Ομάδας (3 ατόμων και άνω) 100,00 € το άτομο

Δήλωση συμμετοχής στο info@athleticbarbers.gr & Facebook

Χώρος σεμιναρίου: Athletic Barbers Store, Λ. Καραμανλή 162, Τηλ : 2311301333